♦ Ferment - Starter pentru Tempeh | 10gr
Tempeh, este un aliment din soia cu un conÈ›inut ridicat de proteine, care a provenit din Indonezia acum mii de ani. Din anii 1970, a devenit disponibil în Occident, cand tempeh a devenit astfel un înlocuitor obiÈ™nuit al cărnii în gătitul vegetarian È™i vegan. Tempeh este o substanță asemănătoare prăjiturii făcută din soia gătită È™i uÈ™or fermentată. După fermentare, boabele de soia se formează într-o pastă similară cu un burger vegetal foarte ferm sau un bloc. Tempeh este o proteină vegetala care este încărcată de fibre, vitamine, minerale, cu multe beneficii probiotice. Tempeh este o alternativa excelenta ca inlocuitor pentru carne, fiind extrem de preferat de catre vegetarienii din intreaga lume, dar in acelasi timp, el este nelipsit din dieta zilnica a asiaticilor. Tempeh-ul are un gust uÈ™or sărat cu o aromă de nuci, pământ, care uneori este descrisă ca asemănătoare cu ciupercile. Oferă o bază neutră pentru aproape orice fel de mâncare, luând cu uÈ™urință aroma unui sos sau a condimentelor.
Inlocuitor vegetal de exceptie pentru carne !
♦
Avantajele consumului zilnic de Tempeh !
Tempeh
contine cantitati mari de probiotice, probioticele au fost, de asemenea, asociate cu imbunatatiri majore ale imunitatii, sanatatii mintale si au dus chiar scaderea semnificativa a nivelului de colesterol din sange. Tempeh mai contine antibiotice naturale, promoveaza sanatatea gastrointestinala, avand in plus proprietati imuno-modulatoare si de stimulare a imunitatii. Tempeh restaureaza si sustine echilibrul tractului digestiv, si a unui intestin sanatos !
♦ Vezi aici si Cookerul Multi-functional Black Garlic, este un produs unic pe piata de profil din Romania, fiind capabil sa fermenteze perfect multiple produse ca: iaurt natural, usturoi negru, tempeh proaspat, natto proaspat, diverse bauturi enezimatice si probiotice, aluat, etc !
♦
Alte avantaje majore ale consumului de Tempeh :
• reduce si tine sub control colesterolul
• reduce semnificativ trigliceridele si LDL sau colesterolului "rau"
• creste semnificativ nivelul de HDL sau colesterolul "bun"
• sporeste numarul de celule rosii din sange
• mareste densitatea oaselor si sutine sistemul osteo-articular
• reduce simptomele critice ale menopauzei
• ofera proteine vegetale pentru cresterea muschilor
• reduce spasmele musculare, repara si construieste tesutul muscular
• util in tratamentul cancerului si bolilor inflamatorii
• promoveaza activ pierderea in greutate
• gestioneaza eficent hipertensiunea arteriala
• reduce inflamatia prezenta in organism
• imbunatateste sanatatea creierului
• contine fibre dietetice care ajuta la eliminarea toxinelor din colon, etc !
♦
Fisa produs:
• Produs Original
| Importat | Ambalat | Distribuit : Nutramax Trade srl
• Prezentare : Plic alimentar dublu sigilat, la interior cu fermoar Ziplock
• Ingrediente : Spori de Rhizopus Oligosporus, faina de orez, faina de soia
• High quality tempeh starter produced by AFI (Aneka Fermentasi - Indonesia)
• Depozitare: a se pastra in ambalajul original intr-un loc uscat si racoros !
• Tara de provenienta : Indonezia | Tara de origine : Indonezia
• Extract Liofilizat / Produs Biologic Activ / Premium Quality !
♦
Mentiune:
• Produs recomandat in special pentru vegetarieni È™i vegani
• Un plic contine ferment - starter pentru Tempeh: 10gr netto !
• Cu un pliculet de 10gr, puteti obtine pana la 2-3kg de Tempeh proaspat.
♦
Ingrediente necesare:
• Pentru a obtine 1kg de Tempeh proaspat in confortul locuintei dvs, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
• 600gr. boabe de soia întregi uscate cu bob mic
• 5 linguri de otet de mere organic
• 1 lingurita (aproximativ 3-5 grame)
♦
Observatie:
• Pentru a intelege modul de preparare pentru Tempeh, va invitam sa accesati filmuletul explicativ din sectiunea: Multimedia !
• Modul de preparare explicit precum si descrierea detaliata pentru produsul fermentat Tempeh o gasiti pe blogul nostru: aici !