IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.


       Povestea Nutramax a inceput în 2008 ... continuă in prezent ... va continua si in viitor !


La poalele Parângului, acolo unde începea pe vremuri vatra vechiului regat al dacilor, în pasul Munților Vâlcan, pe unde trece astăzi drumul care leagă Oltenia de Țara Hategului,
taramul mitic al dacilor,
aici, o familie de-a locului s-a gândit să redea românilor intreaga valoare si înțelepciune a leacurilor de mult uitate, care însănătoșeau pe vremuri strămoșii nostri !

Astfel s-a născut în 2008 compania Nutramax Trade SRL, la început ca o mică întreprindere de familie, axată exclusiv pe producția și distribuția de pulberi bioactive naturale din plante medicinale tradiționale, astăzi fiind una dintre cele mai reputate companii din România, dedicata in exclusivitate producției și distribuției a diverselor pulberi bioactive, reunite din medicina tradițională milenara a mai multor popoare stravechi din lume !

Comercializarea pulberilor bioactive a început după ce noi am încercat un stil de viață sănătos, bazat pe consumul unui număr mare de produse bio-organice. După care am înțeles că există o cerere mare pentru astfel de produse, precum și cât de important este să fim informați corect, să avem acces la o alimentație sănătoasă, naturală, fără pesticide sau alte substanțe chimice, la prețuri accesibile față de oferta existentă pe piață acum !

Incepând cu data de 1 Sep 2022, compania Nutramax Trade SRL lanseaza marca proprie de produse NativMed, care devine astfel si numele magazinului online : www.nativmed.ro 
 

♦ Misiune și viziune: inspirați din natură !

Misiunea noastră: compania Nutramax Trade SRL, având peste 15 ani de experienta, este una dintre cele mai vechi si mai cunoscute companii românești de pe piața producției si distribuției exclusive de pulberi bioactive și produse naturiste de înaltă calitate. Nutramax Trade SRL își propune să ofere clienților săi, soluții de sănătate pură la un preț accesibil,  în deplină conformitate cu sloganul companiei: The Healing Power of Nature | Puterea vindecatoare a Naturii !
 

Viziunea noastră este în deplină legătură cu satisfacția și sănătatea clienților noștri, cărora dorim să le putem oferi tot ceea ce este necesar pentru o viață activă, lungă, plină de sănătate și de realizări. Suntem o companie responsabilă cu mediul, încurajând dragostea față de natură și un consum responsabil din punct de vedere ecologic. Ambalajele pulberilor noastre bioactive sunt din hârtie ecologică, reciclabilă. Pe plan local, Nutramax Trade SRL  își dorește să fie o companie-model care să susțină economic zona noastră atât de greu încercată de politicile de restructurare de după 1990.

 

♦ Politica de produs: sănătate prin calitate și corectitudine !

• In prezent, compania Nutramax Trade SRL deține în proprietate directa in localitatea Vulcan (lângă Petroșani) o mica fabrica de productie, modern utilata si autorizată fito-sanitar, in care s-au investit peste 175.000 euro numai in ultimii ani, dotată cu echipamente moderne specifice producției de pulberi bioactive liofilizate dar si a produselor predozate. Întregul flux de producție cât și spațiile de depozitare / manipulare, începând cu materia primă și terminând cu produsul finit, sunt utilate cu aparatură și instalații moderne de procesare și fabricare. Avem implementat pe întregul flux de producție un sistem controlat de climatizare, ventilare și dezumidificare conform standardelor igenico-sanitare în vigoare !

• De asemenea, Nutramax Trade SRL mai deține în proprietate și o unitate de productie pilot, moderna supra-etajata, cu 6 nivele distincte de culturaSera de interior specializata pentru culturi bio, care este prevazuta cu toate anexele si facilitatile specifice pentru cresterea si recoltarea vlastarilor si germenilor bioactivi, avand o amprenta la sol de 275 m2, desfasurata (fiind supra-etajata pe 6 nivele de productie) de peste 1500 m2/cultura !  

 Inregistrare la Autoritatea Nationala Sanitar-Vetrerinara pentru Siguranta Alimentelor | Vezi Laboratoarele NativMed !

 Inregistrarea legala a companiei pentru Fabricarea Suplimentelor Alimentare | vezi aici | Doc 1 | Doc 2 |

 Inregistrarea legala a operatiunilor pentru Depozitarea Produselor Alimentare | vezi aici | Doc 1 | Doc 2 |


Pe lângă specializarea și autospecializarea continuă a fondatorilor companiei, în domeniul medicinei și practicilor naturiste, 
compania Nutramax Trade SRL
, a colaborat permanent cu specialiști recunoscuți din domeniu atat din România cat și din străinătate,
in dorința de a oferi clienților cele mai bune soluții naturale pentru a face fata problemelor de sănătate specifice omului secolului XXI.

Nutramax Trade SRL deține 6 tehnologii complete în curs de înregistrare la OSIM,
pentru cultivarea, fabricarea și/sau comercializarea următoarelor produse:

 

Partenerii și furnizorii noștri externi provin din țări precum: SUA, Brazilia, India, China, Uniunea Europeană, etc. În prezent avem în ofertă peste 100 de pulberi certificate bioactiv, adăugând permanent produse noi, ca urmare a dezvoltării și stabilirii de noi contacte de afaceri. Corectitudinea și sinceritatea sunt atuurile noastre cele mai puternice fără de care nu am fi reușit într-un timp relativ scurt să avem relații comerciale durabile, bazate pe încredere, cu toți partenerii noștri externi. 

• Aceste companii sunt producătoare și exportatoare de pulberi bioactive la nivel mondial.
Furnizorii noștri ne-au oferit exclusivitate absolută la distribuția produselor lor în România. 


 Toate produsele companiei Nutramax Trade SRL, atat sub forma de pulberi bioactive
cat si produsele predozate,
 provin numai din ferme care practica agricultura sustenabila. 
Doriti sa aflati mai multe informatii despre agricultura sustenabila, pentru a intelege
mai bine modul de organizare si aprovizionare cu materii prime al companiei nostre ? 
 

Gasiti explicatii complete aici !

Toate produsele companiei Nutramax Trade SRL sunt verificate si importate având toate avizele și certificatele necesare, conform legislației sanitare interne și internaționale in vigoare, cum ar fi: certificate fitosanitare, certificate de sănătate, certificate de origine, analize complete de laborator, certificate de fumigație, certificate organice, etc. Informatii suplimentare despre avizele si certificatele produselor nostre >  Gasiti explicatii complete aici !   
 

♦ Politica de preț: accesibilitate fără compromisuri !

Deși produsele noastre de înaltă calitate ar putea fi comercializate la prețuri mult mai mari decât cele practicate în prezent, compania Nutramax Trade srl își propune să păstreze un nivel accesibil al raportului preț/calitate pentru produsele sale, astfel încât să putem oferi aceeași valoare superioară unui număr cât mai mare de consumatori, practicând marje de profit operațional care să permită pe de o parte creșterea companiei, și pe de altă parte să nu atenteze la satisfacția clienților, chiar și a celor cu disponibilități bănești mici. Informatii suplimentare despre politica de preturi gasiti aici !

  Pe toate produsele noastre veți regăsi mereu simbolul „PRODUS MASS-MARKET” care certifică faptul că produsele noastre au un preț accesibil, fără o strategie de jefuire a clientului în spatele lor !

 

♦ Politica de distribuție: să fim acolo unde sunt consumatorii noștri !

Pe de altă parte marja de profit păstrată în mod deliberat la un nivel moderat și accesibil celor mai vulnerabili consumatori nu ne permite o diversificare prea mare a politicii  noastre de distribuție. Spre deosebire de alte companii care comercializează (sau pretind că o fac) produse „naturiste”, folosind în acest scop armate întregi de distribuitori, produsele Nutramax pot fi achiziționate direct numai din magazinele proprii (online și offline) sau din magazinele distribuitorilor autorizați. Prin rețeaua de farmacii și plafaruri partenere acoperim aproape toate reședințele de județ. Noi furnizam si expediem comenzile primite, direct de la sediul companiei Nutramax Trade SRL, prin intermediul magazinului nostru online, va putem livra comenzile oriunde în România în termen de 24-48 ore !

Produsele afișate pe site au prețuri destinate consumatorului final. Vă putem oferi diverse pulberi bioactive în vrac, la un preț mult mai competitiv decât în varianta ambalată individual la 125 gr, existentă pe site în acest moment !

Dacă sunteți interesați de pulberile bioactive în vrac pentru: 5kg, 10kg, 25kg atunci vă rugăm să ne contactați pentru a vă furniza o cotație de preț fără concurență la ora actuală pe piața produselor naturiste din Romania. Oferta în vrac este valabila numai pentru persoanele juridice.  Pentru condițiile de colaborare vă invităm să intrati aici !