IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.
 

Informatii despre plata si livrare

Livrarea produselor comandate se efectueaza intr-un interval de 24h - 48h lucratoare, din momentul expedierii comenzii in orice localitate din Romania, prin Fan Courier sau CARGUS. In general, produsele vandute de site-ul nostru au afisate informatii de stoc in timp real precum si timpul estimat de sosire la destinatie pentru fiecare localitate din Romania. In anumite situatii este posibil ca informatia de stoc sa fie in curs de actualizare si atunci veti fi informat asupra acestui aspect in momentul confirmarii comenzii. Comenzile inregistrate on-line pana la ora 14.00, vor fi procesate si expediate in aceeasi zi lucratoare in timp ce comenzile inregistrate dupa ora 14.00 sau in afara orelor de program, vor procesate si fi expediate in urmatoarea zi lucratoare.

Documentele aferente produselor achizitionate (factura, certificat de garantie, etc), sunt livrate impreuna cu produsele comandate.


♦ Modalitati de plata

Compania Nutramax accepta pentru plata produselor urmatoarele metode:
 
 plata prin transfer bancar in contul IBAN ( CONT IBAN : RO49BTRL02201202S99886XX )
 plata la livrare in sistem ramburs
 plata in numerar la sediul companiei Nutramax Trade SRL
 in curând vom implementa si plata cu cardul !
 
• Atentie ! Comenzile platite prin transfer bancar au prioritate la livrare !


♦ Informatii Livrare 

Dupa efectuarea comenzii on-line veti fi contactat telefonic de catre un operator de vanzari Nativmed. Comenzile fara o confirmare telefonica prealabila din partea dvs. NU vor fi expediate.
Costurile de livrare și procesare comandă se calculeaza automat in cosul de produse in functie de valoarea si/sau greutatea comenzii efectuate precum si de localitatea de livrare, astfel:
 
 comenzile cu o valoare mai mica de 125 lei (TVA inclus) au un cost de livrare : 23 lei  (manipulare | ambalare | transport)
 comenzile cu o valoare între 125-250 lei (TVA inclus) au un cost de livrare : 18 lei  (manipulare | ambalare | transport)
 comenzile cu o valoare peste 250 lei (TVA inclus) se livreaza GRATUIT !
 
• Atentie ! Taxele de livrare de mai sus sunt valabile numai in aria de acoperire a centrelor Fan Courier ! Daca adresa de livrare este in afara ariei de acoperire inseamna ca veti fi taxat/-ă pentru Km suplimentari (probabil ca sunteti deja obisnuit/-ă cu asta) si oricum veti fi anuntat/-ă de pretul final in momentul confirmarii comenzii !