IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.
 

Laboratoarele NativMed


♦ Compania Nutramax Trade SRL este situata intr-o superba zona montana in localitatea Vulcan, pozitionata la poalele Muntilor Vilcan. Orasul se afla la o distanta de 12 km de municipiul Petrosani si 100 km de municipiul Deva, resedinta judetului Hunedoara. Vulcan este a doua localitate a Vaii Jiului ca marime, dupa municipiul Petrosani. Partiile de Ski din Parang sunt situate in inima Muntilor Parang, la circa 20 kilometri de municipiul Vulcan. Statiunea Parang se afla la aprox 1.800 de metri altitudine, fiind una dintre cele mai apreciate statiuni de catre iubitorii sporturilor de iarna din Romania. In imediata apropiere a orasului Vulcan se afla si cunoscutele statiuni montane Straja si Pasul Vilcan, care ofera turistilor dornici de schi experiente cu adevarat deosebite !

♦ Toate departamentele companiei Nutramax Trade SRL prezentate la rubrica Contact va stau cu placere la dispozitie, pentru comenzi sau informatii suplimentare legate de produsele companiei noastre, sau pentru informatii de utilitate publica. Nu ezitati sa ne contactati.

♦ Compania Nutramax Trade SRL dispune de un magazin de desfacere si prezentare, situat chiar in incinta unitatii noastre, unde veti regasi cu placere toate produsele comercializate de catre noi sub marca NativMed. Deja bine cunoscutele pulberi bioactive, alte produse predozate (capsule, piulule, tablete). Diverse accesorii utilizate pentru tabletat si capsulat precum si o multitudine de ambalaje diverse specifice sectorului nostru de activitate. Toate fiind insotite de sfaturi avizate si pertinente venite de la personalul magazinului noastru de prezentare, vizand modul de utilizare si administare al acestora, si nu in ultimul rand, diverse kituri si pliante necesare utilizarii si administrarii in siguranta a produselor comercializate de catre compania Nutramax Trade SRL, sub marca NativMed !

♦ Laboratoarele companiei Nutramax Trade SRL sunt dotate cu toate echipamentele necesare obiectului nostru de activitate. Pe intreg fluxul de productie incepand cu materia prima si pana la produsul finit, avem implementat sistem automatizat de climatizare, ventilare si dezumidificare, conform standardelor igenico-sanitare in vigoare. Fiecare lot de materie prima sau de produs finit sunt supuse unui proces de verificare riguros, inainte de fiecare achizitie, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei produsului !


♦ Compania Nutramax Trade SRL detine in prezent o fabrica proprie, modern utilata si autorizata sanitar pentru ambalarea de suplimente alimentare si dietetice, dotata cu toate echipamentele necesare obiectului nostru de activitate. Pe intreg fluxul de productie precum si in spatiile de depozitare / manipulare, incepand cu materia prima si pana la produsul finit, avem implementat sistem automatizat de climatizare, ventilare si dezumidificare, conform standardelor igenico-sanitare in vigoare. Fabrica este dotata cu tehnologii moderne de ambalare si depozitare, care respecta toate standardele de securitate alimentara din domeniu. Ambalam cu grija si multa pasiune, materia prima de cea mai buna calitate, importata direct de la producatori de prestigiu din: Usa, Europa, Brazilia, India si China, pentru ca tu sa beneficiezi de toate avantajele unor produse de calitate premium !

♦ Compania Nutramax Trade SRL mai deține în proprietate, o unitate pilot  de tip experimental | care in prezent NU este functionala ! 
Unitate moderna supra-etajata, cu 6 nivele distincte de cultura. Sera de interior specializata in culturi bio, care este prevazuta cu toate anexele si facilitatile specifice pentru cresterea si recoltarea vlastarilor si germenilor bioactivi. Germenii si Vlastarii au fost cultivati într-un mediu controlat utilizand o tehnologie de cultivare de interior in sistem organic aeroponic. Indoor Organic Aeroponic Cultivation. Sistemul IOAC face posibila utilizarea tuturor variabilelor naturale într-un proces de cultivare perfect controlabil. Totul incepand  de la iluminat, la umiditate, temperatura si hrana naturala, este controlat pentru cresterea optima a vlastarilor. Un ingrasamant special organic si nutritiv este amestecat in sistemul de apa, care permite ca radacinile germenilor si vlastarilor sa creasca si sa se raspandeasca chiar si in lipsa solului, garantând astfel radacini viguroase, curate si santoase. Sistemul ne permite sa crestem germenii si vlastarii pana la atingerea  potentialului lor nutritiv de varf (8 zile). Tehnologia asigura vlastari  perfect curati, fara bacterii, mucegai sau produse chimice. ♦ Explicatiile publicate mai sus au un caracter pur informativ !
♦ Persoanelor juridice interesate de implementarea know how-ului de mai sus, in facilitatile proprii de productie,  le oferim contra cost consultanta necesara, cu recomandarea de a ne contacta pentru detalii suplimentare privitor la sera de interior !

♦ Compania Nutramax Trade SRL detine spatii de depozitare separate, specifice fiecarui sortiment de produse in parte. Incepand cu receptia materiilor prime, a materialelor de ambalare, a produselor finite din fabricatie, precum si a materialelor auxiliare, depozitarea marfurilor se face numai in conditii de securitate si integritate maxima conform legislatiei din domeniu. In spatiile destinate receptiei materiei prime si terminand cu depozitarea produsului finit, precum si in toate zonele auxiliare de depozitare, incepand cu pregatirea si eliberarea marfurilor pentru productie, si terminand cu  distributia produselor finite catre beneficiarii interni, totul se face numai cu operativitate, si numai in conditii de calitate optime. Avem implementat pe intreg fluxul de fabricatie si depozitare un sistem automatizat de climatizare, ventilare si dezumidificare, conform standardelor igenico-sanitare in vigoare !

♦ Furnizorii nostri ne-au oferit exclusivitate absoluta la distributia produselor in Romania. Toate produsele noastre sunt importate avand toate avizele si certificatele necesare, conform legislatiei sanitare internationale ca: certificate fitosanitare, certificate de sanatate, certificate de origine, analize de laborator, certificate de fumigatie, certificate organic, etc. In prezent avem in oferta peste 100 de pulberi certificate organic, adaugand permanent produse noi, ca urmare a dezvoltarii si stabilirii de noi contacte de afaceri. Corectitudinea si sinceritatea sunt atuurile noastre cele mai puternice, fara ele nu am fi reusit intr-un timp relativ scurt, sa avem relatii comerciale durabile, cu toti partenerii nostri externi. Partenerii nostri externi provin din tari ca: USA, Brazilia, India, China, Europa, etc. Aceste companii sunt producatoare si exportatoare de pulberi organice la nivel mondial.

♦ Compania Nutramax Trade SRL mai detine de asemenea 6 tehnologii complete in sistem Know-how, pentru cultivarea, fabricarea si comercializarea urmatoarelor produse bio-active:
• Cultivarea si procesarea germenilor si vlastarilor bio.
• Cultivarea si producerea spirulinei bio in mod artizanal.
• Producerea usturoiului negru bio in mod artizanal.
• Fabricarea pilulelor traditionale tibetane din plante bio.
• Fabricarea de alimente functionale tip: Caplete BioActive.
• Producerea de alimente fermentate tip: Natto & Tempeh.

♦ Pentru informatii suplimentare sau alte nelamuriri va stam la dispozitie !