IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.
 

Conditii de colaborare pentru persoane juridice (SA, SRL, PFA, PFI)


Căutăm parteneri pentru București / Ilfov ! Capitala și regiunea adiacentă reprezintă cea mai mare piață. Din calculele noastre pe București ar putea funcționa profitabil,
fără probleme, 10-12 parteneri distribuitori. Dețineți un plafar sau o farmacie naturistă ? Produsele NativMed vor aduce un plus deosebit pentru clienții dvs !

Fă cunoștință cu NativMed și devino partener chiar azi !
♦ Companie stabilă si serioasa cu o vechime de 14 de ani.
♦ Lider de piață pe segmentul de pulberi bioactive liofilizate.
♦ Produse organice provenind numai din agricultura sustenabila.
♦ Furnizori de top pentru materia prima, certificati si autorizati.
♦ Capacitate proprie de cultivare, producție și distributie.

Nutramax Trade SRL este singura companie cu capital 100% romanesc ce produce si ofera spre re-vanzare o gama larga de pulberi bioactive premium. Compania noastra rasplateste fidelitatea si performanta colaboratorilor sai prin reduceri atractive la atingerea unor obiective trimestriale si/sau anuale, evaluate periodic intr-un mod simplu, clar si transparent.
 
♦ Atentie ! Persoanele juridice care achizitioneaza produsele noastre, in afara unui contract de colaborare, beneficiaza de conditii comerciale si discount-uri specifice persoanelor fizice ! 
 
Persoanele juridice care achizitioneaza produsele noastre in cadrul unui contract de colaborare / distributie, beneficiaza de livrarea prin curier rapid la pretul fix de 25 lei / trimitere (pentru colete de maxim 25 kg) indiferent de adresa de livrare, precum si de urmatoarea schema de discount-uri, aplicate la pretul de vanzare cu amanuntul de pe site, cu re-evaluare lunara a obiectivelor: 
♦ Lista cu reducerile de mai jos, este aplicabila exclusiv persoanelor juridice, care achizitioneaza produsele noastre in cadrul unui contract de colaborare sau distributie ! 
♦ Discount 10% pentru cel putin 1 comanda / luna cu valoarea de minim 1.500 lei (fara TVA)
♦ Discount 15% pentru cel putin 2 comenzi / luna cu valoarea cumulata de 3.500 lei (fara TVA)
♦ Discount 20% pentru cel putin 3 comenzi / luna cu valoarea cumulata de 6.000 lei (fara TVA)
♦ Discount 30% pentru cel putin 24 comenzi / an cu valoarea cumulata de 75.000 lei (fara TVA)
 
Primul prag de discount se acorda imediat tuturor distribuitorilor la semnarea contractului, prin urmare, beneficiati de discount inca de la prima comanda. La fiecare evaluare lunara, efectuata automat de sistemul nostru, in functie de comenzile inregistrate, veti fi avansat sau devansat la nivelul de discount corespunzator (se poate sari peste praguri) astfel incat pana la urmatoarea re-evaluare, veti beneficia de discountul aferent, independent de numarul comenzilor plasate sau de valoarea acestora. Bonificatia se acorda intotdeauna la comenzile viitoare pe baza rezultatelor din comenzile anterioare.
 
Comanda minima este de 1.500 lei (fara TVA) iar produsele pot fi livrate doar la bax sigilat (5 sau 10 plicuri din acelasi produs, NU mixate). Pentru o mercantizare eficenta la raft intr-un magazin fizic, recomandam ca stocul minim sa fie de 5 unitati / produs si putem oferi gratuit, in limita stocului disponbil, pliante de prezentare, flyere, calendare sau postere.
 
Important !
Comenzile efectuate telefonic sau prin e-mail precum si comenzile cu valoare sub comanda minima, NU se contorizeaza la evaluarea obiectivului lunar / anual. De asemenea, in cazul in care la re-evaluarea lunara NU sunt indeplinite conditiile pentru primul prag de discount (adica 10%), va vom oferi totusi un discount de avarie pentru continuitatea afacerii de 3%, pentru o perioada de maximum 3 luni consecutive, dupa care discountul devine 0% !

ATENTIE !
 La toate produsele listate pe site-ul Nutramax din categoria :
Accesorii |  NU se aplica si NU se acorda discount-uri indiferent de valoarea totala de factura  !
Pentru comenzile efectuate si selectate cu modalitate de plata prin OP  | NEPLATA acestora in termen de 72 h | va atrage automat anularea si stergerea lor din sistem !
 
Pe langa toate acestea, mai avem obiceiul de a plasa intre produsele comandate, la unii parteneri sau cu anumite ocazii, diverse cadouri-surpriza. Sigur ca nu ne facem o obligatie din aceasta si categoric nu oferim aceste cadouri-surpriza la cerere ci o facem pe neasteptate pentru ca ne place sa incurajam astfel partenerii care colaboreaza cu noi de mai mult timp. De asemenea, ii incurajam astfel si pe cei care ne promoveaza si ne recomanda altora pentru serviciile si calitatea produselor noastre. Ne face o deosebita placere sa impartim bucurii atunci cand voi, partenerii nostri, sunteti incantati ca lucrati cu noi. Ne bucuram alaturi de dvs. cand reusim sa ne dezvoltam impreuna!
 
Desi nu intentionam sa facem un business din asta, putem oferi la cerere, persoanelor juridice interesate, pulberi bioactive in vrac, in cantitati de 5kg, 10kg sau 25kg la preturi fara concurenta !
 
Pentru acest gen de comenzi va rugam sa ne trimiteti un email pe adresa vanzari@nativmed.ro in care sa mentionati denumirea corecta a produselor dorite, codul fiecaruia asa cum apare pe site, cantitatea necesara si obligatoriu sa atasati o copie dupa Certificatului de Inregistrare a firmei. Echipa noastra de management va analiza solicitarea dvs. si in cel mai scurt timp, in general maxim 48 ore, veti primi tot prin email un raspuns si eventual o cotatie de pret cu termenul posibil de livrare. Comenzile / solicitarile pentru preturi la pulberile bioactive in vrac care nu sunt insotite de o copie a Certificatului de Inregistrare a firmei, nu vor fi luate in considerare!
 
♦ Compania Nutramax Trade SRL detine 6 tehnologii complete in sistem know-how, pentru cultivarea, fabricarea si comercializarea urmatoarelor produse naturiste:
 
 
♦ Persoanelor juridice interesate de implementarea uneia sau mai multor tehnologii dintre cele sus mentionate in facilitatile proprii de productie,
   le putem oferi contra cost consultanta necesara, si chiar le incurajam sa ne contacteze pentru detalii suplimentare !