IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Cordyceps Extract | Ciuperca Tibetana | 50gr

Cod : NTX-575

/ Opinia ta

Cordyceps Extract Standardizat | 200mg polizaharide | 50gr pulbere bioactiva | Ciuperca Tibetană (Cordyceps Sinensis) este un remediu natural utilizat în medicina tradițională chineză de mii de ani, pentru beneficiile terapeutice pe care le oferă organismului. Această ciupercă miraculoasă are un conținut bogat de nutrinți și substanțe active precum acidul cordicepic, acidul glutamic, manitol, proteine, aminoacizi, polizaharide, magneziu și calciu care redau sănătatea și cresc vitalitatea organismului. Cordyceps este o ciuperca tibetana cu multiple proprietati terapeutice. Cordyceps este origianara din Tibet unde este folosita si apreciata de mii de ani. Ciuperca Cordyceps are proprietăți anti-îmbătrânire, are efectele anti-tumorale, crește performanța și rezistența fizică, reglează nivelul de colesterol și îmbunătățește funcțiile sistemului cardiovascular, adjuvant în afecțiuni hepatice si imbunătățește funcțiile respiratorii. Cordyceps este considerata un furnizor natural de energie, ea vă poate ajuta să eliminati stresul, tensiunea și durerile de cap !
In stoc
Lot nr: PL-COE-001 | Expira la: 04.2025
58,75 lei

• Comanda telefonic la : 0721.119.878 | Luni - Vineri : 09:00h - 15:00h !
• Pretul afisat include TVA | Pretul NU include si cheltuielile de livrare !


• Comenzile pleca din depozitul nostru, numai dupa o confirmare telefonica din partea dvs!
• Pentru confirmarea comenzii veti fi contactat telefonic de catre operatorii nostri de vanzari!
• Imaginile au caracter informativ si nu reflecta data de expirare a produsului livrat la client!
• Clientii care comanda in sistem ramburs si nu ridica sau refuza coletele in mod nejustificat,
își pierd definitv dreptul de a mai comanda utilizand aceasta modalitate de livrare si plata !

* HEALTH NUTRITION INSPIRED BY NATURE
* PRODUS GARANTAT DE CALITATE PREMIUM
* PRODUS MASS MARKET - PRET ACCESIBIL TUTUROR
LIVRARE RAPIDA - 24/48h
COMENZI TELEFONICE
Vezi descrierea produsului !
Nu este cazul !
Vezi descrierea produsului !

♦ Cordyceps | Ciuperca Tibetana | 50gr Pulbere Bioactiva | Cordyceps Sinensis | Extract standardizat cu 200mg polizaharide !

♦ Cordyceps - Ciuperca Tibetana sau Aurul medicamentelor deosebit de importanta pentru buna functionare a intregului organism !
Cordyceps este o plantă ciudată ÅŸi fascinantă care creÅŸte pe păşunile de pe platourile Tibetului, aflate la altitudini cuprinse între 3.500 – 6.000 m ÅŸi este folosită în terapeutica chineză de cca. 1.200 ani. În ciuperca Cordyceps se găsesc peste 80 de fermenÅ£i, aminoacizi, beta-caroten, vitamine E ÅŸi C ÅŸi seleniu. Ciupercile Cordyceps au efect imunoregulator, antibiotic, antiinflamator, antidepresiv, hipoglicemiant, antioxidant ÅŸi anticancerigen. Unica È™i uimitoarea ciupercă Cordyceps a ajuns în centrul atenÈ›iei publicului internaÈ›ional după ce atleÈ›ii chinezi au doborât două recorduri mondiale cu avantaje majore față de recordurile precedente, la Jocurile Asiatice din 1993. Se pare că secretul performanÈ›elor remarcabile a fost ciuperca Cordyceps. Renumită pentru abilitatea naturală de a lupta împotriva radicalilor liberi, infecÈ›iilor È™i inflamaÈ›iilor, Cordyceps a fost folosită de secole pentru a trata probleme respiratorii, cancere, afecÈ›iuni hepatice È™i multe altele. Mai mult, ciuperca Cordyceps este considerată un super aliment, capabil să lupte cu efectele îmbătrânirii È™i stresului, să prevină boli È™i să energizeze din plin organismul.

Cordyceps sunt un tip de ciuperci medicinale comestibile cu un conÈ›inut nutritiv bogat È™i multiple beneficii. Ciupercile Cordyceps sunt puÈ›in diferite alte ciuperci medicinale, fiind clasificate ca Ascomicete, o clasă de ciuperci saprofite parazite, cu corp format din filamente, ce trăiesc în simbioză cu o specie de omizi. Ciupercile cordyceps (Cordyceps sinesis) au fost folosite în medicina tradiÈ›ională chineză È™i tibetană încă din secolul XV. Sunt recoltate din regiuni muntoase la mare altitudine (peste 3800 de metri), în special din anumite regiuni ale munÈ›ilor Himalaya È™i China, unde se găsesc omizile respective.

În Tibet această ciupercă specială este cunoscută sub numele de „”yartsa gunbu”, „iarbă de vară” sau „viermele de vară”. A fost identificată iniÈ›ial atunci când păstorii locali au observat că iacii È™i caprele, care consumau această ciupercă, erau mai sănătoase È™i mai puternice. Această observaÈ›ie a condus la o examinare mai detaliată pentru a înÈ›elege mai bine beneficiile oferite. Ciuperca Cordyceps are un ciclu de viață oarecum bizar. Sporii acesteia se depun pe niÈ™te specii de omizi, pe care le infectează. Acestă specie de omizi se îngroapă sub pământ înainte de a muri, iar primăvara răsar micile ciuperci Cordyceps din corpul omizilor. Spre deosebire de ciupercile obiÈ™nuite, ciupercile Cordyceps au o formă curbată, alungită, precum un baston, colorate de obicei în portocaliu sau cafeniu.

https://i47.servimg.com/u/f47/19/17/38/41/aplica13.jpg
♦ Beneficiile ciupercii Cordyceps:
In prezent sunt cunoscute si demonstrate o serie intrega de beneficii aduse de catre ciuperca Cordyceps organismului uman. Iata cateva dintre acestea:

• Sustine sanatatea creierului: 
Fara sa ne dorim acest lucru, in ani de viata stresul ne oboseste creierul. In timp, stresul cronic creeaza stari inflamatorii cronice la nivelul creierului. Aceste stari inflamatorii cronice sunt observate in studiile prin intermediul a diferiti markeri proinflamatori. Persoana afectata ajunge in timp la boli precum Parkinson sau Alzheimer. Cercetatorii studiaza efectele stresului cronic asupra sanatatii creierului urmarind markeri inflamatori cum ar fi factorul de necroza tumorala TNF-alfa, interleukina-6 si NF-kB. Rezultatele cercetarilor au demonstrat ca ciuperca Cordyceps are beneficii pozitive asupra starii de spirit si a memoriei.

• Benefica in tratarea Cancerului: 
Poate ca beneficiul potential cel mai controversat al Cordycepsului este cel ce priveste cancerul. Extractul de Cordyceps sinensis si-a demonstrat eficacitatea impotriva cancerului la animalele mari, in principal, prin stimularea sistemului imunitar. Cordyceps creste, de asemenea, consumul de oxigen la nivel celular, ceea ce descurajeaza formarea cancerului si a proliferarii acestuia. Cercetatorii de la Universitatea din Nottingham au descoperit, de asemenea, ca ciuperca Cordyceps poate sa reprezinta un tratament eficient pentru cancer si in cazul oamenilor. Utilizata in mod obisnuit in medicina chineza, aceasta ciuperca inhiba cresterea, diviziunea si proliferarea celulelor canceroase in organism. In prezent, se fac cercetari pentru a se determina daca aceasta ciuperca poate reduce dimensiunea tumorii, in special in cazurile de cancer pulmonar sau de piele.

 Regleaza si sutine functia cardiaca: 
Ciuperca Cordyceps ajuta la intarirea muschilor inimii si ajuta la imbunatatirea functiei cardiace. Aceasta creste toleranta la hipoxie cardiaca si reduce rata de absorbtie de oxigen. In medicina traditionala chineza, Cordyceps este adesea recomandata pentru reglarea tensiunii arteriale.

• Contribuie la reglarea functiei hepatice: 
Ciuperca Cordyceps ajuta la reducerea substantelor toxice eliberate de organism, ca urmare a unor boli, cum ar fi fibroza hepatica. De asemenea, ajuta la reglarea sistemului imunitar si la cresterea capacitatii antivirale a corpului, avand un rol benefic in prevenirea si tratamentul hepatitelor virale. Mai mult de atat, un studiu realizat la Universitatea Michigan a concluzionat ca aceasta ciuperca poate sa protejeze ficatul de efecte nocive pe care le dau unele medicamente. Alte studii realizate la Universitatea Michigan demonstreaza ca administrarea ciupercii scade gradul de fibrozare a ficatului si imbunatateste functia hepatica in infectiile cornice cu hepatita B.

 Imbunatateste funtia respiratorie: 
Poate vindeca astmul, ajuta la extinderea bronhiilor si chiar la prevenirea emfizemului pulmonar. Aceasta ciuperca poate sa protejeze plamanii, putand fi administrata in afectiuni precum  bronsita, pneumonie, astm bronsic, emfizem pulmonar, tuberculoza.

• Regleaza functia renala: 
Cordyceps are capacitatea de a reduce boala renala cronica. Aceasta imbunatateste functia de baza a rinichilor si, de asemenea, reduce toxicitatea rezultata din cauza leziunilor renale. Un studiu realizat la Mayo Clinic, Minnesota, a demonstrat aceasta ciuperca poate sa protejeze rinichii de efecte nocive pe care le dau unele medicamente puternice.

 Reduce nivelul colesterolului din sange:
Pe langa faptul ca reduce nu doar nivelul colesterolului total al LDL, Cordyceps reduce trigliceridelor si peroxidarea lipidelor, avand un rol cardiprotector deosebit de eficient.

• Creste energia organismului: 
Cordyceps ajuta la intinerirea organismului, reduce oboseala si imbunatateste performantele fizice. Aceasta creste productia de energie in mitocondrii. Studiile efectuate au demonstrat ca administrarea ciupercii Cordyceps stimuleaza productia de ATP (compus care contine adenina, riboza si trei grupari fosfat, ce se gaseste in celule si are rolul de a stoca energia.

• Sustine imunitatea organismului: 
Cordyceps este, de asemenea, eficienta in stimularea imunitatii organismului, imbunatatind raspunsul organismului in fata atacurilor agentilor patogeni. Ciuperca este, de asemenea, un antioxidant eficient in protejarea vaselor de sange. Cordyceps poate avea efecte sedative usoare la unele persoane, ceea ce reduce anxietatea si asigura un somn odihnitor. Asadar, aceasta ciuperca faciliteaza cresterea celulelor imune si promoveaza producerea de anticorpi in organism, imbunatatind functia sa.

• Afrodisiac si disfunctii sexuale: 
In tarile din Asia, Cordyceps este utilizat ca afrodisiac si ca remediu pentru impotenta. Studiile clinice au aratat ca aceasta ciuperca este eficienta pentru relaxarea tesutului muscular neted al penisului, cresterea fluxului de sange si duce la erectii mai ferme si mai durabile. In cadrul Univeristatii  Pittsburg a fost realizat un studiu care a concluzionat  ca aceasta ciuperca este eficienta in cazurile in care se constata disfunctii sexuale masculine. De asemenea, au fost realizate teste pe animale concluzionandu-se ca administrarea ciupercii a dus la stimularea productiei de testosteron si crotizol. Pe de alta parte, Cordyceps este si tonic sexual feminin.

• Efect benefic pentru bolnavii de diabet: 
La persoanele carora le-a fost administrata Cordyceps a fost remarcat efectul hipoglicemic, or reducerea nivelului de glucoza din sange poate aduce beneficii diabeticilor. De asemenea, Cordyceps este benefica persoanelor cu rezistenta la insulina.

 Alte beneficii ale Cordyceps-ului: 
Pe langa toate beneficiile enumerate anterior, Cordyceps imbunatateste longevitatea, echilibreaza functiile Yin-Yang ale organismului, actioneaza ca un antibiotic natural, este un antiinflamator puternic, are un rol important in eliminarea din organism a substantelor toxice, are rol antidepresiv, regleaza nivelul trombocitelor in sange si inlatura efectele negative ale chimioterapiei si radioterapiei.

♦ Ingrediente:
• Extract din ciuperca Cordyceps (Cordyceps Sinensis (Berk) Sacc.) standardizat cu 40% polizaharide ! 

♦ Mod de administrare:
• Administrati 500mg (aprox:1 lingurită rasa) de pulbere pe zi, inainte sau după masă !
• Vă rugăm să utilizaÈ›i lingurita de măsurat inclusa în recipient !
• Beti cu o cantitate potrivită de apă !

♦ Tabelul valorilor nutriÈ›ionale:
• Valori nutriÈ›ionale pentru o portie | RI
• Ingrediente active:
• Extract din Cordyceps: 500mg  | portie
• Polizaharide (40%): 200mg
• Portii per recipient: 100 portii
• Greutate Neta: 50gr

♦ Fisa produs:
• Importat | Distribuit : Nutramax Trade srl
• Lot nr: PL-COE-001 | Expira la: 04.2025
• Prezentare: Flacon Farmaceutic HDPE | 50gr | Sigilat
• Tara de provenienta: Polonia; Tara de origine: Polonia
• Depozitare: a se pastra in ambalajul original intr-un loc uscat !
• Produs Biologic Activ | Premium Quality !

♦ Atentionare:
Nu depășiÈ›i doza zilnică recomandată. Produsul nu înlocuieÈ™te o dietă variată È™i echilibrată. Produsul nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate È™i femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra într-un loc uscat la o temperatură de până la 25°C. A se proteja de îngheÈ› È™i de lumina directă a soarelui. Consumul excesiv poate avea efecte laxative.

♦ Observatii:
Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dvs.  sau  a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica  sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele sau tratamentele prescrise de persoanalul  medical autorizat. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc.

 Precizare:
Daca aveti afectiuni medicale adresati-va de urgenta medicului d-voastră. Efectele superalimentelor si pulberilor organice difera de la un caz la altul in functie de organismul fiecaruia, perioada de administrare, sau de stilul de viata. Toate informatiile prezentate pe site au caracter informativ. Folositi informatiile prezentate pe site numai pentru informarea personala.   Atentie !   Pozele produselor afisate pe site au caracter informativ si nu reprezinta obligatie contractuala din partea companiei Nutramax Trade srl !
 
Fără comentarii pentru acest produs

Te-ar mai putea interesa

Ashwagandha | 90 Tablete

♦ Ashwagandha | Ginseng Indian | 90 Tablete | Extract: 6:1 | Withania Somnifera ♦ Ashwagandha | 90 Tablete | este un supliment alimentar care conÈ›ine un extract de rădăcină de Withania Somnifera cunoscută È™i sub numele de Ginseng Indian. Aceasta este o plantă ale cărei proprietăți È™i efecte vindecătoare au fost folosite de mii de ani în medicina tradiÈ[...]
26,75 lei

Melatonina | 180 Tablete

♦ Melatonina | 180 Tablete | Hormonul Somnului | ♦ Melatonina contribuie la prevenirea tulburarilor de somn, reducerea timpului necesar adormirii si intarirea imunitatii ! • Melatonina este un hormon al somnului care ajută la îmbunătățirea calității somnului. Este un derivat al triptofanului È™i apare în mod natural în corpul nostru ca hormon pr[...]
21,85 lei

Garcinia Cambogia | 90 Capsule

♦ Garcinia Cambogia | 90 Capsule | ♦ Garcinia Cambogia - arzător de grăsimi cu un conÈ›inut de 60% acid hidroxicitric, potrivit È™i pentru vegani ! • Garcinia cambogia, originară din Indonezia, este o plantă exotică care seamănă cu dovlecii galbeni mici. Proprietățile sale medicinale au fost utilizate în medicina indiană încă din cele mai vechi t[...]
28,50 lei

Spirulina | 90 Tablete

♦ Spirulina | 90 Tablete | 43gr ♦ Spirulina este un superaliment foarte bogat în proteine, vitamine È™i minerale !  • Spirulina este obÈ›inuta din algele numite (Arthrospira Platensis). Aceste alge albastre-verzi sunt produse de microorganismele Artrospira. Spirulina este considerată un super-aliment care este cunoscut încă din vremea aztecilor.[...]
21,25 lei

Chlorella | 90 Tablete

♦ Chlorella | 90 Tablete | 43gr ♦ Chlorella un super-aliment verde extrem de bogat în substanÈ›e nutritive atat de necesare organismului ! • Chlorella este un supliment alimentar care a fost dezvoltat pe baza algelor aparÈ›inând microalgelor unicelulare din clusterul verde. Produsul a fost recent clasificat drept superaliment datorită efectului său p[...]
23,85 lei