IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Serrapeptaza | 625mg | 125.000 UI | 60 capsule

Cod : NTX-607

/ Opinia ta

Serrapeptaza | 625mg | 125.000 UI | 60 capsule este o super enzima extrasa din intestinul viermelui de matase. Serapeptaza are capacitatea sa dizolve cheagurile de sange si chisturile din sistemul circulator, efectiv curatand arterele si venele, prevenind astfel accidentele cardiovasulare, in special, accidentele cerebrale cauzate de cheagurile de sange. In aceste sens, Serapeptaza devine foarte utila dupa un accident vascular cerebral cauzat de un cheag de sange sau in starile post operatorii, cand ajuta la videcarea ranilor (externe si interne) provocate de chirurgie, precum si dizolvarea cheagurilor de sange provocate de interventia chirurgicala si care, odata eliberate in circuitul sanguin, pot bloca unele artere sau vase de sange, cauzand complicatii neprevazute !
Stoc epuizat
SRP-VHDRO-0523 | Expira la: 05.2025

* HEALTH NUTRITION INSPIRED BY NATURE
* PRODUS GARANTAT DE CALITATE PREMIUM
* PRODUS OBTINUT DIN AGRICULTURA SUSTENABILA
* PRODUS FARA ADITIVI - COLORANTI SAU CONSERVANTI
* PRODUS MASS MARKET - PRET ACCESIBIL TUTUROR
Acest produs nu mai face parte din oferta noastră!
Vezi in descrierea produsului !
Video info: afla mai multe despre Serrapeptaza, enzima uimitoare cu multiple proprietati si beneficii aduse sanatatii !

Vezi in descrierea produsului !

♦ Serrapeptaza | 625mg | 125.000 UI | 60 capsule vegetale gastro-rezistente | Serrapeptase

♦ Serrapeptaza | enzima proteolitica extrem de necesara pentru sanatatea sistemului cardiovascular si a intregului organism !
• Serapeptaza este o enzima proteolitica studiata de mult timp si lansata relativ recent pe piata. Serapeptaza este enzima extrasa din intestinul viermelui de matase. Cu ajutorul ei, acesta reuseste sa dizolve o gaura in cocon pentru a putea iesi afara. Cercetarile recente au constatat capacitatea acestei enzime de a subtia lichidul care se aduna in zonele de inflmatie, blocand eliberarea de compusi durerosi si dizolvand fibrina (o acumulare de proteine), care conduce la procese inflamatorii. Datorita acestei proprietati, Serapeptaza este extrem de eficienta in tratarea artritei reumatoidale, osteoartritei, inflamatiilor post-operatorii si a sinuzitei.

• Amintim aici cateva dintre beneficiile acestei super enzime proteolitice. Serrapeptasa elimina Inflamatia, edema, trauma, digera proteinele, chisturile; dizolva fibrina (acumularile de proteina), dizolva cheagurile de sange, dizolva tesuturile moarte, elimina durerile artritice, elimina infectiile sinusurilor. Serrapeptasa ataca si dizolva materia moarta din organism precum celule moarte, fibroame, chisturi, depuneri adipoase, inflamatii (traume) post-operatorii. Curata sistemul circulator de elementele care "ingroasa sangele". Serrapeptase: imbunatateste activitatea antibioticelor si luptă împotriva rezistenței la bacterii, un agent puternic antiinflamator, ameliorarea sinuzitei cronice prin îmbunătățirea eliminării mucusului, ameliorează durerea cronică și acută și reduce umflarea !

• In Germania, serapeptaza este recomandata de doctori pentru tratarea sinuzitei cronice. In America, se foloseste cu succes pentru curatirea arterelor de materie "moarta" cum ar fi fibrina, cheaguri de sange etc. Serrapeptaza digera proteinlele depuse in exces (proteinurie) care conduce la o afectiune foarte grava, Amiloidoza (rar descoperita la timp sau diagnosticata corect). Serrapeptaza reduce rapid durerile inflamatorii de la articulatii pana la dinti. Serrapeptaza este foarte utila ca adjuvant in tratarea adenomului de prostata, alaturi de alte produse complementare. Studiile clinice arata ca aceasta este eficienta intr-o gama larga de boli inflamatorii, in special in reducerea edemelor induse de traume. Serrapeptaza are proprietati antiinflamatorii similare cu cele ale salicilatilor, ibuprofenului si antiinflamatoarelor nesteroidiene (AINS). Acesta a fost utilizat cu succes pentru ameliorarea bolilor inflamatorii ale urechii, nasului si gatului !

• Cunoscută și sub denumirea de serratiopeptidază, serrapeptaza este utilizată pe scară largă în Europa și Japonia ca un ajutor antiinflamator natural, multifuncțional. Inflamația este răspunsul natural al organismului la infecții, răni și afecțiuni autoimune. Folosim medicamente antiinflamatoare precum ibuprofenul, aspirina și naproxenul atunci când avem dureri și umflături. Serrapeptaza este o enzimă care ajută la descompunerea proteinelor, ceea ce duce la mai puține inflamații în organism. Împreună cu proprietățile sale antiinflamatorii, s-a descoperit că suplimentul are multe utilizări potențiale și beneficii promițătoare pentru sănătate !

https://i47.servimg.com/u/f47/19/17/38/41/aplica13.jpg
Serrapeptaza și beneficiile sale:
Serrapeptaza contribuie la cresterea capacitatii organismului de a lupta impotriva formarii cheagurilor de sange. Dizolva fibrina prin stimularea productiei naturale de plasmina si a altor agenti anticoagulanti, dizolva tesuturile moarte, elimina durerile artritice, elimina infectiile sinusurilor, elimina Inflamatia, edema, trauma, digera proteinele, chisturile, pe scurt ofera numeroase beneficii organismului ca:

♦ Serrapeptaza pentru sistemul cardivascular
• dizolvă cheagurile de sange
• curata arterele si venele
• dizolvă fibrina (acumularile de proteina)
Serapeptaza. Ea are capacitatea sa dizolve cheagurile de sange si chisturile din sistemul circulator, efectiv curatand arterele si prevenind accidentele cardiovasulare si, in special, accidentele cerebrale prin blocari cauzate de cheagurile de sange. In aceste sens, devine foarte utila si dupa un accident vascular cerebral cauzat de un cheag de sange sau in starile post operatorii, cand ajuta la videcarea ranilor (externe si interne) provocate de chirurgie, precum si dizolvarea cheagurilor de sange provocate de interventia chirurgicala si care, odata eliberate in circuitul sanguin, pot bloca unle vase cauzand complicatii neprevazute.

♦ Serrapeptaza pentru țesut cicatricial
• dizolvă proteinele de fibrină
• digeră țesuturile moarte
• reduce inflamația pentru a permite vindecarea
Ca enzimă proteolitică, serrapeptaza funcționează pentru a dizolva proteinele de fibrină care alcătuiesc țesutul cicatricial. Serrapeptaza poate digera țesutul neviu prin descompunerea proteinelor din celulele moarte și a excesului de fibrină. Prin reducerea inflamației, organismul poate elimina țesutul mort și excrementele de fibrină pentru a promova un proces sănătos de vindecare .

♦ Serrapeptaza pentru cancer
• intărește sistemul imunitar
• reduce durerea și inflamația
• sprijină digestia
• creste eficacitatea chimioterapiei
• descompune tumorile
Deși există puține dovezi care să sugereze că serrapeptaza beneficiază în mod direct de cancer, este adesea folosită în terapia cu enzime ca terapie naturală pentru boli cronice, inclusiv cancer. Se crede că beneficiile serrapeptazei de a descompune proteinele și țesutul mort sunt benefice pentru simptomele asociate diferitelor tipuri de cancer.

♦ Serrapeptaza pentru boala Lyme
• ajuta la combaterea inflamatiilor
• descompune invelisul chistului
• descompune invelisul extern al biofilmului

• Borelioza sau boala Lyme este o infecţie produsă de bacteria Borrelia burgdorferi, mai rar, de Borrelia mayonii. Infecția Lyme sau boala căpușei se transmite oamenilor prin mușcătura de căpușă din genul Ixodes. Totuşi, nu toate insectele sunt purtătoare ale infecţiei. În consecință, nu orice mușcătură presupune riscul de a dezvolta borelioză. Boala Lyme este o afecţiune multisistemică şi implică, pe rând, pielea, inima, articulaţiile şi sistemul nervos pentru o perioadă de un an sau chiar mai mult.

• Serrapetaza aceasta enzimă proteolitica este un plus extrem de benefic pentru orice etapa de tratament a bolii Lyme. Serrapetaza ajută la descompunerea învelișului chistului și a învelișului extern de biofilm, ceea ce permite sistemului imunitar, precum și altor tratamente antibacteriene, să pătrundă prin învelișul exterior si prin învelișul intern si să omoare bacteriile Lyme. În timp ce alte enzime sunt, de asemenea, capabile să îndeplinească această sarcină, cum ar fi Nattokinaza sau Lumbrokinaza, Serrapeptaza a produs în mod constant rezultate de laborator foarte bune in lupta cu boala Lyme !

♦ Serrapeptaza pentru fertilitate
• dizolvă chisturile ovariene
• reduce inflamația cauzată de sindromul ovarului polichistic (PCOS)
• deblochează trompele uterine
Practicienii în sănătatea fertilităţii naturale jură pe serrapeptază pentru fertilitate. Serrapeptaza poate ajuta la gestionarea simptomelor unora dintre cele mai frecvente probleme care cauzează fertilitatea. Se propune ca serrapeptaza să funcționeze prin descompunerea proteinelor și țesuturilor inutile din sistemul reproducător, cum ar fi chisturile și blocajele trompelor uterine.

♦ Serrapeptaza pentru pierderea în greutate
• reduce inflamația care afectează funcția insulinei
• poate ajuta persoanele supraponderale
Dacă te gândești să folosești serrapeptaza pentru pierderea în greutate, s-ar putea să fii dezamăgit. Spre deosebire de ceea ce v-ar putea face să credeți experții de pe Reddit, nu există niciun beneficiu direct de a lua serrapeptaza pentru a pierde acele kilograme în plus. Cei care susțin că există o corelație între serrapeptaza și pierderea în greutate o experimentează adesea ca efect secundar al inflamației reduse; Persoanele supraponderale au niveluri mai ridicate de inflamație în mod implicit, ceea ce afectează capacitatea insulinei de a funcționa corect și de a stoca mai multe celule adipoase.

♦ Serrapeptaza pentru endometrioză
• descompune țesutul cicatricial în exces cauzat de endometrioză
• reduce inflamația cauzată de excesul de țesut cicatricial
• ajută la restabilirea circulației sângelui în sistemul reproducător
Endometrioza este o tulburare de sănătate a reproducerii la femei, în care țesutul similar cu mucoasa uterului crește în afara uterului, sau endometru, în locuri precum ovarele sau trompele uterine. Afecțiunea provoacă dureri pelvine în timpul menstruației și provocări cu fertilitatea. Dovezile arată că serrapeptaza este eficientă în reducerea țesutului cicatricial și, prin urmare, poate ajuta la descompunerea excesului de țesut cauzat de endometrioză.

♦ Serrapeptaza pentru chisturi
• digeră țesutul mort din organism
• reduce inflamația care poate provoca chisturi
• scade infectia in organism
Chisturile sunt buzunare de țesut membranos pline cu aer, lichid sau uneori bacterii care duc la infecție. Se crede că luarea serrapeptazei pentru chisturi funcționează prin digerarea țesutului neviu și prin reducerea inflamației care provoacă chisturi.

♦ Serrapeptaza pentru artrită
• reduce inflamația
• reduce durerea
Pe măsură ce îmbătrânim, artrita, într-o anumită măsură, este inevitabilă, deoarece este degenerarea țesutului din jurul articulațiilor, care duce la durere și, ați ghicit, la inflamație. În timp ce serrapeptaza nu poate restabili în mod magic uzura naturală a țesutului articular, poate reduce inflamația.

♦ Serrapeptaza pentru sinusuri
• subtiaza si elimina excesul de mucus
• reduce neutrofilele cauzate de infecție
• reduce inflamația în plămâni
Studiile au arătat că utilizarea serrapeptazei pentru infecțiile sinusurilor, cum ar fi bronșita, este foarte eficientă. Serrapeptaza ajută la eliminarea mucusului în exces și a neutrofilelor cauzate de un răspuns la infecțiile respiratorii. În plus, proprietățile sale antiinflamatorii ajută la scăderea inflamației în plămâni.

♦ Serrapeptaza pentru fibroame
• dizolvă țesutul mort
• reduce inflamația
• reduce umflarea și retenția de lichide
Fibroamele sunt creșteri ale mușchilor și țesutului conjunctiv care cresc în organele reproducătoare feminine. Sunt destul de comune, iar aproximativ 70-80% dintre femei le vor dezvolta la un moment dat în viață. Pentru fibroamele problematice care provoacă durere sau infertilitate, serrapeptaza poate ajuta prin dizolvarea țesutului fibros și reducerea inflamației și umflăturilor în uter.

Atentie !
• Atunci când este administrată pe cale orală, serrapeptaza este ușor distrusă și dezactivată de acidul din stomac, înainte de a avea șansa de a ajunge în intestine pentru a fi absorbită in organism. Din acest motiv, toate suplimentele alimentare care conțin serrapeptaza, trebuie să fie ambalate in capsule sau tablete acoperite enteric, acest lucru împiedică dizolvarea lor în stomac și permite eliberarea doar în intestin !


♦ Precizare:
• Serrapeptaza | 625mg | 125.000 UI | 
60 capsule gastro-rezistente (enterice de origine vegetala) asigura  absorbtia optima a produsului la nivelul intestinului subtire !
• Serrapeptaza | 625mg | 125.000 UI | 
60 capsule gastro-rezistente (enterice de origine vegetala) este suficent pentru o administare zilnica timp de 8 saptamani ! 
• Produsul poate fi administrat si de catre vegetarieni sau vegani, contine serrapetaza, fiind ambalat in capsule gastro-reziste - enterice de origine vegetala !


♦ Ingrediente:
• Serrapeptaza si capsula enterica vegetala, gastro-rezistenta (invelis exterior)
• Produs destinat exclusiv adultilor !

♦ Mod de administrare:
• Administrati 1 capsula pe zi, de preferință dimineața, pe stomacul gol cu minim 30 de minute inainte de prima masa. 
• Poate fi administrata si intre mese, cu un interval orar de 2 ore de la ultima masa sau conform recomandării specialistului.
• Produsul este destinat exclusiv adulților.

♦ Tabelul valorilor nutriționale:
• UI: este Unitatea internațională, un mod de măsură a activității biologice si este diferită pentru fiecare substanță !
• UI: Unitate internațională | la serraptaza este măsurată activitatea biologica a produsului în unități internationale (UI)
• Doza zilnică recomandată (1 capsulă) care conține 625 mg de serrapetaza, ceea ce corespunde cu : 125.000UI.
• UI = Unități internationale de activitate biologica.
• Valori nutriționale pentru 1 Capsula | RI
• Ingrediente active:
• Serrapeptaza: 625mg | 125.000UI
• Porții per recipient: 60 portii
• Dimensiunea unei porții: 1 Capsula
• Continut : 60 Capsule | Gastro-rezistente vegetale
• Greutate Neta: 37.50gr

♦ Fisa produs:
• Importat | Distribuit : Nutramax Trade srl
• Lot nr: SRP-VHDRO-0523 | Expira la: 05.2025
• Prezentare: Flacon Farmaceutic HDPE | 60 Capsule | Sigilat
• Tara de provenienta: China; Tara de origine: Romania
• Depozitare: a se pastra in ambalajul original intr-un loc uscat !
• Produs Biologic Activ | Premium Quality !

♦ Atentionare:
Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată. Produsul nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra într-un loc uscat la o temperatură de până la 25°C. A se proteja de îngheț și de lumina directă a soarelui. 

♦ Observatii:
Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dvs.  sau  a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica  sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele sau tratamentele prescrise de persoanalul  medical autorizat. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc.

♦ Precizare:
Daca aveti afectiuni medicale adresati-va de urgenta medicului d-voastră. Efectele superalimentelor si pulberilor organice difera de la un caz la altul in functie de organismul fiecaruia, perioada de administrare, sau de stilul de viata. Toate informatiile prezentate pe site au caracter informativ. Folositi informatiile prezentate pe site numai pentru informarea personala.   Atentie !   Pozele produselor afisate pe site au caracter informativ si nu reprezinta obligatie contractuala din partea companiei Nutramax Trade srl. 
 
Fără comentarii pentru acest produs

Te-ar mai putea interesa

Ashwagandha | 90 Tablete

♦ Ashwagandha | Ginseng Indian | 90 Tablete | Extract: 6:1 | Withania Somnifera ♦ Ashwagandha | 90 Tablete | este un supliment alimentar care conține un extract de rădăcină de Withania Somnifera cunoscută și sub numele de Ginseng Indian. Aceasta este o plantă ale cărei proprietăți și efecte vindecătoare au fost folosite de mii de ani în medicina tradi[...]
26,75 lei

Melatonina | 180 Tablete

♦ Melatonina | 180 Tablete | Hormonul Somnului | ♦ Melatonina contribuie la prevenirea tulburarilor de somn, reducerea timpului necesar adormirii si intarirea imunitatii ! • Melatonina este un hormon al somnului care ajută la îmbunătățirea calității somnului. Este un derivat al triptofanului și apare în mod natural în corpul nostru ca hormon pr[...]
21,85 lei

Garcinia Cambogia | 90 Capsule

♦ Garcinia Cambogia | 90 Capsule | ♦ Garcinia Cambogia - arzător de grăsimi cu un conținut de 60% acid hidroxicitric, potrivit și pentru vegani ! • Garcinia cambogia, originară din Indonezia, este o plantă exotică care seamănă cu dovlecii galbeni mici. Proprietățile sale medicinale au fost utilizate în medicina indiană încă din cele mai vechi t[...]
28,50 lei

Spirulina | 90 Tablete

♦ Spirulina | 90 Tablete | 43gr ♦ Spirulina este un superaliment foarte bogat în proteine, vitamine și minerale !  • Spirulina este obținuta din algele numite (Arthrospira Platensis). Aceste alge albastre-verzi sunt produse de microorganismele Artrospira. Spirulina este considerată un super-aliment care este cunoscut încă din vremea aztecilor.[...]
21,25 lei

Chlorella | 90 Tablete

♦ Chlorella | 90 Tablete | 43gr ♦ Chlorella un super-aliment verde extrem de bogat în substanțe nutritive atat de necesare organismului ! • Chlorella este un supliment alimentar care a fost dezvoltat pe baza algelor aparținând microalgelor unicelulare din clusterul verde. Produsul a fost recent clasificat drept superaliment datorită efectului său p[...]
23,85 lei