IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Ghid explicativ pentru administrarea pulberilor bioactive Nutramax

Vineri, 10 Ian 2020

Cum sa administrati o pulbere bioactiva Nutramax !

Introducerea pulberilor bioactive din plante in rutina zilnica este mai simpla cu acest ghid usor de urmat. Pulberile bioactive din plante sunt obtinute din ierburi, frunze, fructe, radacini, etc, uscate, care sunt apoi macinate si transformate intr-o pulbere fina. Compania Nutramax este specializata exclusiv pe pulberi din plante 100% pure, de înalta calitate. Suntem mandri sa afirmam cu tarie ca toate pulberile noastre din plante, au un continut 100%  natural, fara adaosuri de arome, coloranti sau alti aditivi de umplutura. Din acest motiv, unele pulberi sunt mai greu de administrat, deoarece isi pastreaza gustul si mirosul natural.

Pulberile din plante ascund in ele o puternica forta vindecatoare pe care, daca stim sa o folosim, nu avem decat de castigat. Practic nu exista boala care sa nu poata fi ameliorata sau tratata cu pulberi din plante, datorita metodelor simple de preparare si administrare descrise si recomandate mai jos.

In general, bolile vechi, cronice, afectiunile metabolice, cele degenerative, cancerul, precum si bolile de inima, pot raspunde foarte bine la tratamentele cu pulberi din plante. In aceste situatii mai grave, tratamentele trebuie sa dureze cel putin 3-6 luni, chiar si dupa ce simptomele evidente  ale bolii se diminueaza sau dispar. In mod normal, durata unei cure cu pulbere de plante este de 1-3 luni !

Atentionare:
Administrarea neregulata sau defectuoasa a pulberilor bioactive, ca in exemplul urmator (ati uitat sa luati doza zilnica de pulbere o zi sau doua, sau o luati cand va aminititi, sau intrerupeti cura si o continuati dupa mai multe zile) va avea ca rezultat un efect terapeutic mult diminuat sau aproape inexistent ! Recomandam cu tarie administrarea dozei zilnice a produsului fara intrerupere pentru o perioada de cel putin 25 zile ! 


Pentru persoanele sensibile, gustul intens al unor plante poate constitui un impediment in folosirea pulberilor din plante. Problema poate fi depasita daca pulberile din plante sunt administrate oral in amestec cu miere.

Cu toate acestea, pulberile din plante pot fi administrate cu usurinta si in alte moduri:

https://i11.servimg.com/u/f11/19/17/38/41/blue_s10.png Sublingual  (mod de administrare: foarte recomandat)
 https://i62.servimg.com/u/f62/19/17/38/41/sl12.jpg

Pulberile din plante administrate sublingual trec rapid in sange, traversand mucoasa bucala care este foarte bine vascularizata. Scopul folosirii acestei metode inedite, este obtinerea unor efecte rapide si benefice in organism intr-un interval scurt de timp, in acest fel principiile active ale plantei sunt absorbite cu maxima eficacitate. Pentru obtinerea de rezultate cat mai bune, vom administra  intotdeauna pulberile din plante pe stomacul gol, cu 30 de minute inainte de masa, sau la cel putin 2 ore dupa ce am mancat. Astfel vom evita situatia in care plantele sa interfereze cu alimentele in stomac, ceea ce ar anula partial efectul lor terapeutic.

https://i11.servimg.com/u/f11/19/17/38/41/blue_s10.png Shot  (mod de administrare: recomandat)
https://i62.servimg.com/u/f62/19/17/38/41/shot_11.jpg

Pentru a face acest lucru, aveti nevoie de pulberea dvs preferata din plante si doar putin lichid la alegere. Aproximativ 50 ml de lichid va fi suficient pentru a face un shot (o doza) cu aproximativ 5-10 gr de pulbere. Sucul de fructe este adesea preferat deoarece dulceata poate ajuta la diminuarea gustului amar. Intregul amestec astfel rezultat poate fi ingerat dintr-o singura inghititura !

https://i11.servimg.com/u/f11/19/17/38/41/blue_s10.png Smoothie  (mod de administrare: recomandat)

https://i62.servimg.com/u/f62/19/17/38/41/sm_10.jpg

Pentru a obtine un smoothie de calitate exista multe combinatii posibile si nenumarate retete !  In general baza bauturilor tip smoothie poate fi facuta simplu cu lapte de vaca, sucuri proaspete din legume sau fructe sau din lapte obtinut din diverse nuci sau seminte, reteta este la aprecierea dvs. Adaugand la acest smoothie, pulberile din plante veti remarca o imbunatatire rapida a sanatatii dvs!


https://i11.servimg.com/u/f11/19/17/38/41/blue_s10.png Incapsulate  (mod de administrare: recomandat)
https://i62.servimg.com/u/f62/19/17/38/41/caps_10.jpg


Stiati ca . . . in prezent marea majoritate a tabletelor si capsulelor gasite in comert, asa zisele produse naturiste cu formula 100% naturala, din farmaciile sau magazinele cu profil naturist, contin minim: 40 - 50% din totalul  compozitiei lor, diversi aditivi si excipienti de legare, stabilizatori, aromanti sau coloranti artificiali de umplutura?
Restul de 50%  fiind poate adevarata substanta activa benefica din produsul respectiv !


Noi va oferim ocazia unica de a formula si prepara acasa, retetele voastre
preferate, produse cu adevarat 100% naturale,  intr-un mod profesional.
Tot ce aveti nevoie pentru a obtine acest lucru, veti gasi aici !


https://i11.servimg.com/u/f11/19/17/38/41/blue_s10.png Ceai-Infuzie  (mod de administrare: NU este recomandat)
https://i62.servimg.com/u/f62/19/17/38/41/ceai_11.jpg


Stiati ca . . . expunerea pulberilor din plante unui tratament termic prelungit, mai mare de 40 °C, va duce negresit la distrugerea si deteriorarea partiala a multor substante active existente in pulberile din plante. In acest caz  decizia modului de administrare prin tratare termica (ceai/infuzie)  va apartine dvs!


https://i11.servimg.com/u/f11/19/17/38/41/blue_s10.png Iaurt & salata  (mod de administrare: recomandat optional !)
https://i62.servimg.com/u/f62/19/17/38/41/option10.jpg

O alta metoda de administrare agreata si recomandata de catre anumiti clienti, fideli produselor Nutramax, pentru a obtine un gust mai agreabil la ingerarea pulberilor din plante, este aceea de a fi consumate cu iaurt sau adaugate in salate sau in alte preparate crude. Bineinteles acesta modalitate de consum este optionala, dar decizia finala va aparatine in totalitate dvs !

https://i62.servimg.com/u/f62/19/17/38/41/inform10.jpg



Alte articole