IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Pulberi bioactive, utilizare, tehnici, tratamente si noutati

Guest post. Acest articol vă va ajuta să înțelegeți cât e de ușor să umpleți cu pulberi bio active propriile dvs. capsule, ajungând astfel să faceți economii deosebite. Veți înțelege cât „marketing” cumpărați de fapt de pe piața liberă.
Produse de calitate premium la preturi accesibile oricui ! Desi compania Nutramax comercializeaza numai produse de inalta calitate care ar putea fi comercializate la preturi mult mai mari decât cele practicate in prezent, compania isi propune sa pastreze un nivel accesibil al raportului preț/calitate pentru produsele sale, astfel incat sa putem oferi aceeasi valoare superioara unui numar cat mai mare de consumatori, practicand marje decente de profit operational, care sa permita pe de o parte cresterea si dezvoltarea companiei, iar pe de alta parte sa nu atenteze la satisfactia clientilor, fiind accesibile chiar si celor cu disponibilitati banesti mai mici.
Protejarea sănătății și siguranței angajaților, clienților și partenerilor reprezintă prioritatea noastră absolută, mai ales în această perioadă dificilă. Monitorizăm îndeaproape situația creată de răspândirea coronavirusului şi ne-am îngrijit ca toate măsurile de precauție pentru echipa noastră să fie implementate rapid. Am luat măsuri de protecție şi prevenție, atât pentru personalul care lucrează în laboratoare si depozit, cât şi pentru colegii din birouri pentru care am introdus sistemul lucrului de acasă, până la ameliorarea situației.
De mai multe decenii, oamenii de știință au știut că lumina UV germicidă cu spectru larg, cu lungimi de undă cuprinse între 200 și 400 nanometri (nm), este foarte eficientă pentru a omorî bacteriile și virușii prin distrugerea legăturilor care țin ADN-ul lor împreună. Această lumină UV standard este adesea folosită pentru a decontamina echipamentul chirurgical.
Iata modalitatea prin care sapunul ucide coronavirusul ! Nu e important daca apa e rece, calda, sau fierbinte, si nici daca sapunul este antibacterian sau nu ! O spalare atenta si temeinica a mainilor timp de peste 20 de secunde distruge in totalitate virusul. Totul are de-a face cu biologia si chimia virusului.
Natto din soia fermentata și iaurtul zboară de pe rafturile magazinelor din Japonia, pe fondul temerilor de noile infecții cu coronavirus, deoarece produsele sunt considerate remedii pe scară largă pentru a ajuta la întărirea sistemului imunitar.
Pe fondul raspandirii galopante de Covid-19, Ministerul pentru Ayurveda, Yoga & Naturopatie, Unani, Siddha, Sowa Rigpa și Homeopatie (AYUSH) a emis un aviz care recomandă posibile tratamente ayurvedice. Medicii alopati spun că nu exista dovezi ca produsele recomandata ar vindeca o infecție cu virusologică și că, în cel mai bun caz, îmbunătățesc imunitatea. Dar experții indieni Ayurveda au declarat că consumul regulat de plante ayurvedice întărește sistemul imunitar al organismului uman, cerința de bază pentru a preveni chiar și cele mai temute boli transmisibile. Aceștia au subliniat că Neem (Azadirachta Indica), Amalaki sau Amla (Emblica Officinalis), Kutki (Picrorhiza Kurroa), Guduchi / Glioy (Tinospora Cordifolia) și Tulsi (busuioc sfant) sunt unele dintre ierburile ayurvedice care sunt de ajutor în construirea imunității în corpul uman și prevenirea infecției.
Tabletele medicamentului naturist din plante medicinale Indian Echinacea - (Andrographis Paniculata) sunt scoase la vânzare la Spitalul Abhaibhubejhr din Prachin Buri. Oamenii se grăbesc să-l cumpere ca o posibilă măsură preventivă împotriva Covid-19.
Introducerea pulberilor bioactive din plante in rutina zilnica este mai simpla cu acest ghid usor inteles. Pulberile bioactive din plante sunt obtinute din ierburi, frunze, fructe sau radacini uscate, care sunt apoi macinate si transformate intr-o pulbere fina. Compania Nutramax este specializata exclusiv pe pulberi din plante 100% pure, de calitate farmaceutica. Suntem mandri sa afirmam cu tarie ca toate pulberile noastre din plante au un continut 100% natural, fara adaosuri de arome, coloranti sau alti aditivi de umplutura, motiv pentru care sunt mai dificil de administrat, deoarece isi pastreaza integral gustul si mirosul natural care nu este intotdeauna placute.

tibetan pils

Miercuri, 8 Apr 2020

Produsele 11 – 20 din 26 rezultate